Fortælleture

Det mystiske Odense 1 & 2

 

Hør de mystiske, uforklarlige og lidt uhyggelige historier om Odense, fortalt de steder, hvor de foregik. Hør om Jomfrustenen, munke der går igen, hævngerrige konger, søndagsbørn og meget mere. Der er lavet to ture med hver deres fortællinger.

 

Turene tager begge 1½ time.

 

Ring eller e-mail om pris.

 

 

Troldeture i Fruens Bøge

 

De færreste ved, at Fruens Bøge i Odense er den skov i landet, hvor der er størst troldetæthed. Tag med på en tur, hvor I både hører om hvorledes de første trolde blev skabt, se troldekirkegården, mærk en rigtig troldetand og hør mange de historier, der i århundreder er blevet fortalt om Troldene.

 

Troldeturen begynder ved Erik Bøgs sti og varer 1½ time

 

Ring eller e-mail om pris og fortæl os om jeres arrangement - turen er meget velegnet til voksne og børn helt ned til 4 års-alderen. Arrangementet er perfekt til en børnehaveudflugt, familie- eller firmaevent.

 

Der kan være op til 80 børn og voksne med på turen.

 

 

I H.C.Andersens fodspor.

 

Tag paraplyen med, snør vandreskoene og begiv dig ud på en eventyrlig tur med H.C.Andersens eventyr ved Odense Å. Jeg tager jer med på en rejse i digterens fodspor, hvor hans eventyr bliver levende fortalt.

 

Vandreturen begynder på Vaskepladsen for enden af Påskestræde og varer 1½ time.

 

Ring eller e-mail om pris og fortæl os om jeres arrangement - jeg har mange historier og eventyr af H.C.Andersens pen på vores répetoire.

 

 

I kommer med ud på en tur, ikke en historisk, men en historietur, hvor der de historier og eventyr fortælles, som han måske er blevet inspireret til, da han legede langs Odense Å. Lyt til historierne om Klokkedybet, Åmanden, hør om livet i en vanddråbe og find ud, om lykken kan ligge i en pind.

 

Fortælleture

Copyright 2015 © All Rights Reserved Fabulatoriet v/ Bent Hansen, Thorsgade 34, 5000 Odense C